TankEasy en TruckEasy tankstation op Green Park Aalsmeer geopend

  9 maart 2017  |    Nieuws

Op 9 maart 2017 is op Green Park Aalsmeer op een kavel van 8.169 m2 het onbemande tankstation van DCB Energy geopend. Het tankstation is strategisch bij de op- en afrit van de N201 gelegen en daardoor goed bereikbaar voor de (bloemen)transporteurs op Green Park Aalsmeer en de bloemenveiling Royal FloraHolland.

De Aalsmeerse ondernemer J. Biemond is initiatiefnemer geweest voor dit plan. De exploitatie van het tankstation (3.300 m2) is in handen van DCB Energy, onderdeel van de D.C. Berkel Groep. Een familiebedrijf dat in 1961 is opgericht en haar hoofdkantoor in Spijkenisse heeft.

DCB Energy zet zich in voor het duurzamer maken van de mobiliteit- en transportsector en steunt diverse initiatieven gericht op duurzame mobiliteit. Veel tanklocaties zijn dan ook al ingericht voor duurzame brandstoffen als AdBlue, CNG, Biodiesel, Diesel NRG, en binnenkort ook LNG, LCNG, elektra en waterstof. Met een tanknetwerk van ruim 250 locaties in de Benelux en sinds kort in Duitsland omvat het netwerk van de DCB EnergyCard een volledige dekking binnen de Blue Corridor van Europa.

TruckEasy richt zich op transportbedrijven en TankEasy richt zich op de consument en het MKB.