Kavels
Beschikbaar
Gereserveerd
Uitgegeven
Op termijn beschikbaar
Beschikbaar via derden

Aanbod

Een bedrijfspand Haarlem? De kavels op PolanenPark liggen langs de Haarlemmerstraatweg, Schalkwijkpolderweg, de Linieweg, de Ringvaart en aan de groenzone die in verbinding staat met de Stelling van Amsterdam, met Fort de Liede.

De mogelijkheden op PolanenPark zijn uitgebreid, ondernemers kunnen echt werk maken van hun representatieve bedrijfspand. Zo kan tot 50% van de kavel gebruikt worden voor bebouwing, kan er gebouwd worden tot een gevelhoogte van 12 tot 20 meter, met een beperkte uitzondering van 10 meter (kavelafhankelijk), en past de uitstraling bij de omliggende groene omgeving. Daarnaast hanteert PolanenPark een hoge parkeernorm, van 0,9 parkeerplaats per honderd vierkante meter werkruimte. En er is een speciale kavel met eigen kademuur is voor laden en lossen van goederen over water.

De richtlijnen zijn een inspiratiebron voor uw toekomstige gebouw en de rest van het terrein. PolanenPark krijgt zijn hoogwaardige uitstraling door de samenhang tussen de gebouwen en het terrein. En wordt een aangename plek, waar medewerkers graag werken en u uw relaties probleemloos kunt ontvangen.

Concurrerende m2-prijzen

De Metropoolregio Amsterdam behoort tot de gebieden met de hoogste vierkante-meterprijzen van Nederland. PolanenPark, gelegen in het hart van deze regio, is wat dit betreft een witte raaf. De vierkante-meterprijzen zijn sterk concurrerend vergeleken met andere bedrijventerreinen in de regio.

Meer informatie?

Rob Wijnen

06 – 518 599 35

r.wijnen@sadc.nl