DecoWraps Europe start bouw op Green Park Aalsmeer

  7 februari 2017  |    Nieuws

Het Amerikaanse bedrijf DecoWraps verhuist haar Aalsmeerse vestiging naar Green Park Aalsmeer. Op 6 februari 2017 werd in bijzijn van wethouders Verburg (Aalsmeer) en Polak (Uithoorn) de eerste paal geslagen van het nieuwe logistieke centrum aan de Thailandlaan 13 in Aalsmeer. VDR Bouwgroep voltooit de bouw naar verwachting in de tweede helft van 2017.

Het distributiecentrum van verpakkingsproducent DecoWraps Europe wordt op een kavel van 8.000 m2 gebouwd en bestaat uit 1.500 m² kantoor en 3.200 m² warehouse. Het wordt een duurzaam gebouw met BREEAM-certificaat waarbij veel aandacht is voor besparing op energieverbruik, het milieu en een gezond binnenklimaat.

DecoWraps is een grote internationale speler op het gebied van innovatieve verpakkingsmaterialen voor snijbloemen en potplanten. Het bedrijf heeft haar hoofdvestiging in Miami (VS) en daarnaast vestigingen in Colombia, Ecuador, China en Aalsmeer. Het bedrijf vervult een belangrijke rol in dit vakgebied en is voor Green Park Aalsmeer een mooie aanvulling op de al gevestigde bedrijven in de Home, Gift & Gardensector. De nieuwe vestiging in Aalsmeer belevert de hele Europese markt en biedt werkgelegenheid aan ongeveer dertig mensen.

Op de foto van links naar rechts: Dick van der Harst (directeur Green Park Aalsmeer), Marvin Polak (wethouder Uithoorn), Ad Verburg (wethouder Aalsmeer), Robert Katan (General Manager DecoWraps Europe B.V.), Marcel Bisseling (commercieel manager VDR Bouwgroep).

ai-decowraps