DGBC-Congres: ‘Logistieke Roadmap…’

  20 september 2018  |    Nieuws

Op donderdagmiddag 27 september 2018 vindt vanaf 12.00 uur het DGBC Congres Paris Proof plaats in het World Forum in Den Haag. Dit congres wordt door DGBC georganiseerd in het kader van de Dutch Green Building Week 2018. Het belooft een interessante bijeenkomst te worden voor ruim 400 professionals uit – en gelieerd aan – de gebouwde omgeving. Jeanet van Antwerpen van SADC leidt de parallelsessie ‘Logistieke Roadmap: de laatste inzichten en ruimte voor uw perspectief’.

Paris Proof
Om de doelstellingen van het ‘Parijse’ Klimaatakkoord te halen, moeten we de gebouwde omgeving sneller en grondiger verduurzamen. DGBC heeft zich als doel gesteld een bijdrage te leveren aan het ‘Paris Proof’ maken van de gebouwde omgeving door het ontwikkelen van een meerjarenprogramma onder de naam Deltaplan Duurzame Renovatie. Het beschrijft de strategie en de aanpak om tot Paris Proof (utiliteits)gebouwen te komen in 2050.

Het thema voor de Dutch Green Building Week 2018 is daarom Paris Proof. Paris Proof houdt in dat de gebouwde omgeving moet voldoen aan de klimaatdoelstellingen van Parijs. Tijdens het congres wordt dieper ingegaan op het strijdplan dat nodig is om de gebouwde omgeving sneller en grondiger te verduurzamen.

Parallelsessie SADC
Tijdens het congres worden er parallelle werksessies georganiseerd. Donderdag 27 september van 14.55 tot 15.55 uur geeft Jeanet van Antwerpen leiding aan de werksessie ‘Logistieke Roadmap: De laatste inzichten en ruimte voor uw perspectief’. Tijdens deze sessie worden de laatste inzichten gedeeld en wordt ingezoomd op de delen van de roadmap waarvoor input van de deelnemers zeer gewenst is.