McDonald’s kiest voor toplocatie met potentie

  28 november 2016  |    Interview, Testimonial

Je wilt je vestigen op een plek met groeipotentie, het bereik moet groot genoeg zijn en het allerbelangrijkste: als McDonald’s restaurant met McDrive, wil je natuurlijk goed bereikbaar zijn.

“Met de ambitie om dit jaar diverse nieuwe vestigingen te openen en 1.200 arbeidsplaatsen te creeren was de keuze voor Business Park Amsterdam Osdorp snel gemaakt. Deze locatie heeft alles in zich om een succes te worden”, aldus Debbie de Wagenaar, directeur Corporate Communicatie, McDonald’s Nederland. “Toen we ons oog eenmaal hadden laten vallen op deze plek volgden een aantal sessies met ontwikkelaar SADC. We sloten een compromis over de gewenste uitstraling van het restaurant en nu staat het er. Up and running. Voor het eerst in Nederland is bij een McDrive restaurant het interieurconcept LIM Extreme te zien. Gezellig, een urban uitstraling en comfortabele zitgelegenheid. Daarmee is dit restaurant met een oppervlakte van zo’n 500 m2 en 170 zitplaatsen duidelijk McDonald’s en toch ook net weer anders.”

Strategisch slim
“Continu zijn wij op zoek naar interessante vestigingslocaties in Nederland. De Randstad behoort hier ook toe. De ligging van dit bedrijvenpark is zeer strategisch: aan de rand van een grote stad, vlak bij Schiphol en uitstekend bereikbaar via de A9 en de lokale wegen. Ook het feit dat Business Park Amsterdam Osdorp nieuw is en dat het in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West ligt, met zo’n 135.000 inwoners, maakt de locatie interessant. Het toekomstige restaurant biedt een comfortabele eetgelegenheid voor mensen op doorreis, ondernemers op het park én de lokale inwoners.”

Samenwerking op lokaal niveau
Het enthousiasme van McDonald’s Nederland over dit nieuwe restaurant wordt gedeeld. In de aanloop naar de opening ontving het bedrijf ontzettend positieve reacties van ondernemers uit de omgeving. Debbie tot slot: “Een horecagelegenheid ontbrak nog op het bedrijvenpark. Ook zijn er al diverse initiatieven geopperd voor mogelijke samenwerking op lokaal niveau.”

Leuke facts & figures over McDonald’s lezen? Klik dan hier voor het complete interview!