Resultaten Stec-onderzoek op dashboards Monitor PlaBeKa 2017-2018 beschikbaar

  20 september 2018  |    Kennisartikel, Nieuws

Zoals u eerder heeft kunnen lezen, heeft Stec Groep voor de Metropoolregio Amsterdam (MRA) alle bedrijventerreinen in kaart gebracht. Sinds deze maand zijn deze scores van Stec voor de gehele MRA, en per terrein, ook te vinden in het het tabblad ‘Bedrijventerrein’ bovenin van de interactieve PlaBeKa monitor. Per regio, per gemeente of per terrein te selecteren. Alle uitkomsten overzichtelijk en schematisch weergegeven. En door op een grafiek(onderdeel) te klikken, krijgt u direct een uitleg over de betreffende grafiek.

Elk bedrijventerrein is gewaardeerd met een levensfase en heeft een ‘Next Economy’ potentie score gekregen. De levensfase is gebaseerd op zowel ruimtelijke als economische aspecten. De ‘Next Economy’ potentie laat zien wat voor een potentie een terrein heeft om op nieuwe trends als digitalisering en circulaire economie in te spelen.

U kunt de scores ook allemaal terugvinden in de rapporten op onze website.

Wat betekent dit voor uw terrein?
Wilt u graag weten wat de uitkomsten van het onderzoek voor uw terrein(en) betekenen, en welke kansen het u biedt? PHB adviseert u graag en neemt dan samen met u uw bedrijventerrein onder de loep om die kansen vorm te geven. Bel ons gerust op 06 – 30 12 96 06 of stuur een mail naar info@projectbureauherstructurering.nl.