Master Totaalinrichting: ‘SADC begeleidt je goed’

  18 juli 2017  |    Interview

In de zomereditie 2017 van  het zakenmagazine Haarlemmermeer into business verscheen een special over SADC in het kader van het dertigjarig bestaan. Hiervoor zijn ook een zestal ondernemers geïnterviewd. Lees hieronder het interview met Paul van den Brink van Master Totaalinrichting (De President).

Master Totaalinrichting levert, installeert en ontwerpt alles op interieurgebied voor woningen en bedrijfsmatige locaties. Sinds maart 2010 is Master Totaalinrichting gevestigd op Bedrijvenpark De President.  

“Wij hebben heel bewust gekozen voor De President vanwege de vrijheid van het ontwerp, de goede bereikbaarheid en de hoogwaardige afwerking van het terrein en de panden”, stelt Paul van den Brink, directeur van Master Totaalinrichting. “Het is een groot voordeel dat je je pand kunt bouwen zoals je wilt en niet vastzit aan de erfenis van een vorige eigenaar.”

Van den Brink is content met zijn locatie op De President. “We zitten goed in het zicht van passanten en klanten. Daarnaast is de bereikbaarheid goed en is er een hele fijne samenwerking met alle bedrijven op het terrein.” Allemaal elementen, net als een goede parkmanagementvereniging, die aantrekkelijk zijn voor andere bedrijven om zich hier te vestigen. “Het is natuurlijk erg fijn dat je zelf de grootte van de kavel en de uitstraling van het te bouwen object kunt bepalen!”

Momenteel wordt er weer druk gebouwd op De President. “Er worden zelfs al opties besproken voor De President 2.0 aan de andere zijde. Het is mooi als het park is volgebouwd, waardoor er ook meer faciliteiten als openbaar vervoer en gezamenlijke beveiligingen kunnen komen. Dan wordt de sociale controle ook groter.”

Van den Brink is positief gestemd over SADC. “Het is een fijne partner als het gaat om samenwerking. Zij begeleiden je goed en hebben ook zitting in het bestuur van het parkmanagement. Daardoor blijf je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op het terrein. SADC heeft hun succes al bewezen, maar ze moeten blijven werken aan de communicatie met het bedrijventerrein en de gemeente. Ze moeten vooral ook betrokken blijven bij alle terreinen die ze opstarten en al ouder zijn.”

Download hier het volledige artikel, inclusief de interviews met alle zes ondernemers.

http://www.haarlemmermeerintobusiness.nu/magazine.html